Advies-Ondernemingsplan-Financiering?

Wellicht kunt u onze (betaalbare!) hulp gebruiken..

Advisering

Een horecaondernemer heeft het niet eenvoudig. De overheid verzint ze waar je bij staat. Wetten, regels, eisen, bepalingen, vergunningen, meldingen, hygiënecodes, noem maar op. Soms heel terecht, soms wat overdreven. Hoe het ook zij, u heeft er wel mee te maken. Ook al krijgt u weinig controle, op het moment dat er wat mis gaat blijkt pas dat het niet naleven van de regels u duur kan komen te staan.

 

Gemeente, Brandweer, Voedsel en Waren Autoriteit, RI&E, Belastingdienst, Buma/Stemra, Sena, Videma, Reprorecht, Kamer van Koophandel, Bedrijfschap Horeca, etc. Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker en in tegenstelling tot de overheid verplichten wij u tot niets.

 

Ook heeft u als horecaondernemer te maken met verhuurders, makelaars, banken, leveranciers, brouwerijen, speelautomatenhandelaren, aannemers, (lease)contracten, verplichtingen, personeel, etc. Soms ontstaan er conflicten of andere problemen en kunt u een deskundige adviseur of bemiddelaar goed gebruiken.

 

Als horecaondernemer heeft u gastheer- en vakmanschap hoog in het vaandel staan en is uw eerste zorg om uw zaak op een gezonde manier draaiende te houden. Als het goed is gaat daar uw meeste tijd naartoe. Om daarnaast ook nog eens boekhouder, inkoper, jurist, onderhandelaar, etc. te zijn is een vrijwel onmogelijke taak dus wellicht kunnen wij u daarbij helpen.

 

Wij zijn er ook voor :
– Huur/verhuur
– Financieringen
– Beleggingen
– Taxaties (Onroerend goed-Inventaris-Goodwill-Huurwaarde)
– Ondernemingsplannen
– Verenigingen
– Etc.
Bel gerust vrijblijvend 06-53862694 voor meer informatie of een afspraak.

.