Minder kosten = meer winst

Wij kunnen vrijwel altijd een besparing voor u realiseren

Kostenbeheer

U heeft het druk! Als horecaondernemer bent u de hele dag (en avond) met uw zaak bezig. Al uw tijd gaat op aan de dagelijkse beslommeringen, er is altijd wel iets wat met spoed geregeld of gedaan moet worden. U bent gastheer, manager en manusje-van-alles tegelijk en werkt keihard in en aan uw bedrijf.

 

Belangrijke andere zaken zoals o.a. het verbeteren van uw rendement schieten er daardoor weleens bij in omdat simpelweg de tijd ontbreekt om de juiste weg te zoeken, de uiterst beminnelijke vertegenwoordiger u verzekerd heeft dat u toch echt een hele scherpe prijs betaald of omdat u vast zit aan een afnamecontract.

 

Uit ervaring weten wij dat er op inkoopgebied of andere noodzakelijke kosten nog veel te besparen valt. Omdat wij weten wat de markt te bieden heeft en welke mogelijkheden er zijn kunnen wij vrijwel altijd een besparing voor u realiseren. Uiteraard zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit!

 

Kostenbeheersing doen wij op basis van no cure, no pay. Als wij tot de conclusie komen dat u uw zaken prima voor elkaar heeft en wij op dat gebied niets voor u kunnen betekenen kost het u hoogstens een kopje koffie. Kunnen wij wel kosten voor u besparen dan betaald u slechts een bescheiden bedrag ten opzichte van uw winst dus neem vandaag nog contact met ons op. Wij komen dan vrijblijvend bij u langs om één en ander te bespreken en onze werkwijze uit te leggen.

.