Sportverenigingen

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Als fervent voetballer, zaalvoetballer en tennisser en met liefde voor elke tak van sport hebben wij in de loop der jaren al heel wat sportkantines van binnen gezien.

 

In de meeste gevallen zijn sport en horeca nauw met elkaar verbonden. Vrijwel elke sportvereniging of sporthal heeft wel een kantine waar men na de wedstrijden of trainingen even gezellig kan nazitten onder het genot van een hapje en drankje. Deze kantinefunctie heeft als bijkomend en tegenwoordig ook noodzakelijk voordeel dat er ook inkomsten voor de vereniging worden gegenereerd die weer hard nodig zijn voor een gezonde exploitatie.

 

Een goed kantinebeheer is echter niet zo makkelijk als het lijkt. Vaak worden de marges niet behaald wat vele oorzaken kan hebben. Wij kunnen u daarbij helpen. Wij zorgen voor de beste inkoopcondities en de juiste contracten maar kijken ook samen met u naar andere zaken die een negatieve invloed op de marges kunnen hebben.

 

Wij kunnen in veel gevallen  een zeer goed resultaat voor de vereniging boeken. Bestaande contracten of verplichtingen worden uiteraard gerespecteerd maar ook kritisch bekeken. Vaak kan er door tussenkomst van een professional die de markt en wetgeving kent meer dan u denkt.

 

Wij werken op basis van no cure, no pay dus neem gerust contact met ons op om te kijken of wij iets voor uw vereniging kunnen betekenen.

 

info@fransspuijbroekhoreca.nl      mobiel; 0653862694

 

 

 

 

 

 

 

 
 

.